lundi 21 décembre 2009

FLOWER BOMB! XMAS EDITION



C’est le retour tant attendu de l’édition noël Flowerbomb. Avec elle, la ville se transforme en décor Féérique. la joie et la beauté se diffusent partout Comme une rumeur d’euphorie.
Cette année, Flowerbomb se glisse dans une robe du soir lamée de rose et d’argent. habillée de sa tenue de bal à la gaieté explosive, Flowerbomb entend porter haut les Couleurs du glamour et de la
Fantaisie en y accrochant une cocarde altière. Noué en Fleur mutine, notre ruban signe le symbole d’un engagement tapageur en Faveur de l’optimisme, l’emblème d’une joyeuse révolution !
par dessus son habit de Fête, elle jette son manteau imprimé, et part à la Conquê te des jours de Fêtee. l’espri t de Flowerbomb se mue en une devise : gloire à la beauté !

De langverwachte terugkeer van de kersteditie van Flowerbomb is een feit. De stad wordt omgetoverd tot een sprookjesdecor. Vreugde en schoonheid verspreiden zich overal als een gerucht van euforie.
Dit jaar hult Flowerbomb zich in een avondjurk in roze en zilver. In zijn explosief vrolijke baljurk laat Flowerbomb de kleur van glamour en fantasie opvallen door ze nog op te luisteren met een groots ereteken. Het tot een bloemetje geknoopt lint is het symbool van een klinkend engagement
ten voordele van het optimisme, het embleem van een vrolijke revolutie! Over zijn feestkleding krijgt Flowerbomb een mantel van prints en dan is de geur klaar voor de feestdagen. De filosofie van Flowerbomb wordt gegoten in een devies: lang leve de schoonheid!

http://www.viktor-rolf.com/_en/_ww/fragrances.htm

Aucun commentaire :

more more more!

Related Posts with Thumbnails