vendredi 16 juillet 2010

ROBBIE WILLIAMS 20 YEARS...

Robbie Williams staat 20 jaar op het podium en dat is een gebeurtenis die dit najaar niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Met een nieuwe single ‘SHAME’ (feat. Gary Barlow) en de carrière-omspannende Greatest Hits verzameling “IN AND OUT OF CONSCIOUSNESS – THE GREATEST HITS 1990 -2010” (release 11 oktober) zullen de spotlights na de zomer helemaal op de meest succesvolle Britse artiest van de afgelopen 2 decennia staan.

Op zijn website www.robbiewilliams.com heeft Williams deze week de album cover + de volledige tracklisting van dit opmerkelijke dubbelalbum vrijgegeven. Het 39 nummers tellende kleinood opent met de nieuwe single 'Shame' en gaat daarna over de twee albums chronologisch terug naar 1990 om te eindigen met Robbie's oerschreeuw voor vrijheid 'Freedom' en - opvallend en toen al een teken aan de wand - de Take That single met niet mis te verstane boodschap 'Everything Changes'.
De single “SHAME” zal eind augustus naar radio gebracht worden en is de voorbije weken neergepend, opgenomen en ingezongen door Robbie Williams en Take That frontman Gary Barlow. Het unieke duet markeert de eerste samenwerking tussen de twee popidolen sinds Robbie Williams’ vertrek uit Take That in 1995.
Robbie Williams: “"Het is ongelooflijk om naar het album te luisteren en te beseffen dat ik al twintig jaar muziek maak en op het podium sta. En het mooie van het album is dat het niet alleen een viering van mijn verleden is, maar ook een brug naar de toekomst slaat. En het feit dat een deel van de toekomst een naam uit het verleden bevat, maakt het des te sentimenteler voor mij.”
Het dubbelalbum “IN AND OUT OF CONSCIOUSNESS – THE GREATEST HITS 1990 -2010” ligt op 11 oktober in de winkel en zal ook beschikbaar zijn als limited version met bonusmateriaal en op DVD.

“SHAME” is vanaf 23 augustus te horen op de radio en vanaf 4 oktober te koop via itunes.

Bekijk hier de album trailer met een aantal hoogtepunten van de afgelopen 20 jaar:
http://www.youtube.com/watch?v=PjuFdJ-osJY

Aucun commentaire :

more more more!

Related Posts with Thumbnails