jeudi 26 août 2010

Robbie Williams "Shame" feat. Gary Barlow


Vanochtend om 9u15 is op de website www.robbiewilliams.com de nieuwe single + videoclip van Robbie Williams vrijgegeven. De single “Shame” is een duet met Take That zanger Gary Barlow en markeert de eerste samenwerking tussen de twee popidolen sinds Robbie Williams’ vertrek uit Take That in 1995. “Shame” is ook de voorloper van Williams’s Best Of album “In And Out Of Consciousness – The Greatest Hits 1990 – 2010” dat op 11 oktober verschijnt.


Op zijn website www.robbiewilliams.com heeft Williams eerder al de albumcover + de volledige tracklisting van zijn Greatest Hits verzamelaar vrijgegeven. Het 39 nummers tellende kleinood opent met de nieuwe single 'Shame' en gaat daarna over de twee albums chronologisch terug naar 1990 om te eindigen met Robbie's oerschreeuw voor vrijheid 'Freedom' en - opvallend en toen al een teken aan de wand - de Take That single met niet mis te verstane boodschap 'Everything Changes'.

Naast een nieuwe single ‘SHAME’ (feat. Gary Barlow) en de carrière-omspannende Greatest Hits ligt er begin oktober ook een karaokegame voor Nintendo Wii in de rekken, geheel gewijd aan de populaire zanger.
Het dubbelalbum “IN AND OUT OF CONSCIOUSNESS – THE GREATEST HITS 1990 -2010” ligt op 11 oktober in de winkel en zal ook beschikbaar zijn als limited version met bonusmateriaal en op DVD.
“SHAME” is vanaf vandaag, 26 augustus, te horen op de radio en vanaf 4 oktober te koop via itunes.Bekijk hier de album trailer met een aantal hoogtepunten van de afgelopen 20 jaar:
http://www.youtube.com/watch?v=PjuFdJ-osJY

Aucun commentaire :

more more more!

Related Posts with Thumbnails