mercredi 30 juin 2010

REEBOK CLASSICS F/W 2010
Een combinatie van sport en fashion voert de boventoon in de Fall-Winter 2010 lifestyle collecties van Reebok. Opnieuw vind je Classics geïnspireerd op sport, voor een ieder die zijn eigen stijl wil uitstralen. Het nieuwe seizoen biedt een update van het Classics productassortiment.

Fly Generation 
Voor “Fly girls” overal ter wereld is er de Fly Generation collectie. Coole sneakers, mooie materialen en zeer comfortabel. De absolute must-have van dit seizoen is een heruitgave van de City Jam uit 1993. Deze is speciaal ontwikkeld voor de zeer populaire Reebok City Jam, een fitness en dansevenement dat zich begin jaren 1990 vanuit LA naar de rest van de Verenigde Staten verspreidde. De FW10 City Jam is gemaakt van het beste leer en heeft een smaller silhouet dan de originele schoen. De Reebok City Jam is een flatterende en veelzijdige hi-top voor de modebewuste moderne vrouw. Ook opvallend is het op Varsity geïnspireerde assortiment van dit seizoen, met onder andere de Ree Down in zwart met gele accenten. En ook de Free Style is in een nieuw jasje gestoken, met als thema “Greek Mythology”.

New classic
Ook dit seizoen weer stroomt het herkenbare DNA van de prachtige Classic styles van Reebok door in het design van de New Classics. Classics with a twist! Prestatiegerichte technologie en vooruitstrevende stijl worden met elkaar gecombineerd. De silhouetten, waaronder de SL Flip en de Berlin, zijn prachtig vormgegeven en hebben een luxe afwerking. Materiaal van uitstekende kwaliteit blazen de collectie nieuw leven in.

Pump 
De PUMP, een absolute innovatie, is een iconische schoen die vanaf de lancering in 1989 uniek is in zijn soort. De legendarische PUMP silhouetten van de Omni Lite en de Running Dual keren dit seizoen terug in de kleur “mossgreen”  en in “black” met vernieuwende details. Dit terwijl de belangrijke persoonlijke pasvorm gehandhaafd blijft. Pump Up, Air Out!

http://www.reebok.com

Aucun commentaire :

more more more!

Related Posts with Thumbnails